Сертифицирана фирма ISO 45001:2018
Водеща индустрия В Европа

За нас

Дейността в Астроида ООД стартира през 1990 г. с производство на телоподаващи устройства за заваръчни апарати. От 1992 година с въвеждането на машини с цифрово-програмно управление и внедряването  на софтуер за програмиране, предприятието разширява производството си и развива широкоспектърна механична обработка на детайли, възли и изделия за машиностроенето.

От 2001 година фирмата се специализира в производство на прецизни детайли и сборки за оптически и опто-механични прибори за партньори от Германия и Франция.

Понастоящем Астроида ООД е с утвърдени традиции в производството на блокове и елементи за хидравлични изделия. Продукцията на Астроида ООД има утвърдено присъствие на европейския пазар – Германия, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция, а извън Европа – Израел и Турция.

Съвременното  технологично оборудване, техническите средства за контрол, измерване и изпитване, гарантират високото качество на произвежданите продукти. Способността на предприятието да обновява и модернизира техническата си база го прави предпочитан бизнес партньор.

Най-ценният ресурс за фирмата е нейният кадрови потенциал, притежаващ необходимия образователен ценз, квалификационни умения и опит.

От 2002 година фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008 и OSHAS 18001:2007.

През 2016 година е внедрена ERP система.

От 2018 година Астроида се премества  нов собствен терен от 22000 м2 и 7000 м2 покрита производствена площ.

Изградената организационна структура гарантира ефикастността  и ефективността на дейността на фирмата.